Támogatás

Adhatvonal

Segítsen egyetlen telefonhívással a bajba jutott állatokon! 

Mi tudjuk, hogy állatszerető emberek összefogásával életeket lehet menteni! Adhat vonalunk hívásával egy utcán kóborló állat számára esélyt adhat egy új életre.

A hívás díja bruttó 500 Ft.

Az Adhat vonalon keresztül érkező támogatás teljes összegét bajba jutott állatok megmentésére, ivartalanítására és örökbeadásának segítésére fordítjuk. Alapítványunk saját működésére és marketingköltségekre nem használt fel ebből a keretből, azokat más forrásból fedezzük.
A szám Telekom vezetékes- és mobilhálózatából, valamint a Telenor, az Invitel és a Vodafone hálózatából hívható. 

Az Adhat vonal a Telekom vezetékes -és mobilhálózatából, valamint a Telenor, az Invitel és a Vodafone hálózatából hívható.

Részletek: adjukossze.hu

2018-as Adhatvonal beszámoló

2018-ban 204.725 Ft támogatás érkezett Önöktől Adhat vonalon keresztül. A szerződés értelmében a telefonszolgáltatók részére átadott díj 10.236 Ft volt. Alapítványunk saját működésére és marketingköltségekre nem használt fel ebből a keretből, azokat más forrásból fedeztük. Az Adhat vonalon keresztül érkező támogatás teljes összegét bajba jutott állatok mentésére, ivartalanítására és az állatok örökbeadásának segítésére fordítottuk.

2017-es Adhatvonal beszámoló

2017-ben 190.311 Ft támogatás érkezett Önöktől Adhat vonalon keresztül. A szerződés értelmében a telefonszolgáltatók részére átadott díj 10.195 Ft volt. Alapítványunk saját működésére és marketingköltségekre nem használt fel ebből a keretből, azokat más forrásból fedeztük. Az Adhat vonalon keresztül érkező támogatás teljes összegét bajba jutott állatok mentésére, ivartalanítására és az állatok örökbeadásának segítésére fordítottuk.

2016-os Adhatvonal beszámoló

2016-ban 180.674 Ft támogatás érkezett Önöktől Adhat vonalon keresztül. A szerződés értelmében a telefonszolgáltatók részére átadott díj 9.670 Ft volt. Alapítványunk saját működésére és marketingköltségekre nem használt fel ebből a keretből, azokat más forrásból fedeztük. Az Adhat vonalon keresztül érkező támogatás teljes összegét bajba jutott állatok mentésére, ivartalanítására és az állatok örökbeadásának segítésére fordítottuk.

Ha az adományozási lehetőséggel kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, kérjük forduljon bizalommal alapítványunk munkatársához a marketing@rex.hu e-mail címen!

Hálásan köszönjük önzetlen segítségét!

 

Bayer
Asia Center
Támogatom a rex alapítványt
forinttal!