Rendezvények

Jótékonysági koncert - 2024.02.02.

Jótékonysági koncertet szerveztünk

Nagy izgalommal készültünk a Rex Alapítvány javára szervezett retro koncertre. Az Új Bojtorján együttes frontembere, Pomázi Zoltán már korábban is támogatta ingyenes előadásával Alapítványunkat, innen jött a jótékonysági koncert ötlete. Zoltán személyében nem csak egy kiváló zeneszerzőt, énekest ismertünk meg, hanem egy igazi állatbarátot is. Miután az újpesti Önkormányzat felajánlotta az eseményhez az UP Rendezvényteret, felgyorsultak az események.

Igyekeztünk eljuttatni az esemény hírét az ismerős és ismeretlen állatbarátokhoz, a retro zene kedvelőihez és minden számukra elérhető csatornán hirdetni a koncert nemes célját, hiszen a koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítjuk. E cél vezérelt minket, ezért a Rex Alapítvány munkatársai és alapítója, Dr. Király Péter minden követ megmozgatott a rendezvény sikere érdekében.

Az erőfeszítéseink nem voltak hiábavalók. Csaknem teltházas volt az előadás, sokan a helyszínen vásároltak még jegyeket és örültek, hogy bár az utolsó pillanatban, de bejuthattak a rendezvényre.

A koncert sikerét természetesen a szuper retro zenék, az előadók profizmusa és a közönség lelkesedése együttesen hozták.

Élő előadásban csendültek fel a közönség által mai napig kedvelt slágerek, úgy, mint Illés, Fonográf, Tolcsvay és Bojtorján dalok, amik már eleve garantálták a nosztalgikus hangulatot.  A műsorban Pomázi Zoltán mellett közreműködött: Schäffer Edina, aki a koncerten énekelt, hegedűn, mandolinon és gitáron játszott, illetve részt vett a produkcióban Zboray Miklós is, aki Vincze Lilla zenekarának tagja, ebben a műsorban tizenkét húros gitáron játszott.

Az előadást színesítette néhány kordokumentum is, korabeli rádiós és televíziós hírek, archív hangfelvételek formájában, történelmi hátteret biztosítva a műsorban elhangzó daloknak.

Még egyszer szeretnénk megköszönni minden kedves támogatónak, aki jegye megvásárlásával támogatta a Felelős Állattartás Háza építését, valamint Újpest Önkormányzatának a csodás helyszín biztosítását és a kommunikáció során nyújtott segítséget, valamint a fellépő művészeknek és mindenkinek, aki segítette a rendezvény színvonalas megrendezését!

Következzenek a hangulatképek!

 

 

Bővebben a beruházásról: rexpedicio.hu

Médiapartnerünk a csaladinet.hu.

 

 

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!