Támogatás

Hagyatékozás

Végtelen szeretet a kutyáknak – Örökhagyás a Rex Alapítvány számára

Hazánkban is egyre többen döntenek úgy, hogy örökhagyással is támogatnak egy fontos ügyet, illetve civilszervezetet. Azonban még így is számos idős, magányos állattartó nem számol azzal, hogy elhalálozása esetén milyen bizonytalan jövő vár kedvencére. Ebben szeretne segíteni a Rex Alapítvány. Mindez elkerülhető, ha végrendeletével előre gondoskodik arról, hogy a magára maradt kedvencét felkarolhassuk. Az Ön kedvencén túl, ezzel számos állat életét mentheti meg, és mindez Önnek semmibe sem kerül! Mi megígérjük, hogy minden forintot az állatok sorsának javítására fordítunk!

Rex Örökös Őrangyal program

A Rex Örökös Őrangyal program egy ingyenes szolgáltatás, amellyel biztosítani tudja, hogy a kedvenceiről akkor is szakszerűen gondoskodjanak, ha Ön már esetleg erre nem képes.
Mi történik a kedvencével, ha a Rex Alapítványhoz érkezik?
Megvizsgálják az állatorvosaink, majd szakképzett kollégák viselik gondjukat.
A lehető leghamarabb próbálunk nekik új, az igényeiknek leginkább megfelelő gazdit találni. Ne feledje, egészséges állatot soha nem altatunk, még idős korban sem! Ha kell, gondjukat viseljük életük végéig. Gondozóink mindent megtesznek, hogy a lehető legkellemesebb életet éljenek.

Miért van szükségünk az Ön segítségére?

A házi kedvenceink rengeteg örömet szereznek nekünk. Feltétel nélkül szeretnek minket és ezért semmit sem kérnek. Ha mindenki olyan kedves lenne, mint a kutyák, nem lenne szükség a Rex Kutyaotthonra sem. Minden évben 600-700 állatkának mégis szüksége van ránk. A munkatársaink fáradhatatlanul dolgoznak, hogy megmentsék, gondjukat viseljék és gazdához juttassák ezeket a gyönyörű teremtményeket.
Az állatorvosi költségek, az állatok rehabilitációja és szocializációja anyagilag igen megterhelő az Alapítványunk számára. És még nem is beszéltünk a több száz – jobb sorsra érdemes – állat élelmezéséről, mindennapi ellátásáról. A Rex Alapítvány nem kap állami támogatást, csak a nagylelkű támogatóink teszik lehetővé, hogy végezhessük áldozatos, soha véget nem érő munkánkat.
Azzal, hogy a Rex Kutyaotthon Alapítványt megemlíti a végrendeletében, megbizonyosodhat arról, hogy mi mindig ott leszünk, hogy segítséget nyújtsunk a bajba jutott kutyáknak – legyenek bárhol és bármikor.

Mi történik, ha már nem tudok gondoskodni a kedvencemről?

Regisztráljon Örökös Őrangyal programunkba. Mi vállaljuk, hogy esetleges kórházi kezelés vagy hosszabb betegség alatt teljes körűen ellátjuk az állatot, kapcsolatot tartunk a gazdival az állat hogylétét illetően.  A program keretein belül lehetőség van elhelyezni a kedvencét az Alapítványunknál egy külön erre a célra dedikált területen. Külön állatbiztosítást is kötünk minden új lakónkra.

Hogyan jelentkezhet az Örökös Őrangyal programba?

Hívja a 1/243-4080-as telefonszámot, írjon e-mailt a marketing@rex.hu-ra vagy jöjjön el állatvédelmi irodánkba, az Állatszigetre (1048, Budapest, Óceánárok u. 33.). A tagsághoz jár egy Örökös Őrangyal igazolvány. (Ez segíthet a kutyusa, cicája elhelyezésében, ha esetleg Önnel történne valami, ami miatt nem képes tovább gondoskodni kedvencéről.)
Ha úgy dönt, hogy hagyatékoz az Alapítványunk számára a végrendeletében, javasoljuk, hogy a félreértések elkerülése érdekében ezt a mondatot iktassa be:
„Szeretném, hogy az elhalálozásom után a birtokomban lévő állatokról a Rex Kutyaotthon Alapítvány gondoskodjon, és/vagy azoknak új gazdát keressen.”
Ezzel nem csak saját kedvence jövőjét biztosítja, hanem számtalan további állaton tud segíteni.

További információ

A hagyatékozás és az Örökös Őrangyal programunk lehetőségeiről alapítványunk készséggel ad szakavatott információt. Hívja a 1/230-4080-as telefonszámot, írjon a igazgato@rex.hu email címre vagy jöjjön el hozzánk az Állatszigetre (1048 Budapest, Óceánárok u. 33.)
 

Bayer
Asia Center
Támogatom a rex alapítványt
forinttal!