1% felajánlás

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át a bajba jutott állatoknak!

Rex Kutyaotthon Alapítvány (élet)adószáma: 18015676-1-41

Nyilatkozat letöltése
Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át a bajba jutott állatoknak!

Hogyan rendelkezhet?

Adóbevallása részeként vagy attól függetlenül 2021. május 20-ig online, Ügyfélkapun keresztül, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatokon személyesen is megteheti.

Ha már elkészült az adóbevallása, de elmulasztotta felajánlani adója 1%-át, kérjük töltse ki az itt letölthető nyilatkozatot, tegye borítékba és adja postára bármelyik NAV ügyfélszolgálatára címezve 2021. május 20-ig! A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le és a ragasztott felületen átnyúlóan írja alá.

Amennyiben adóbevallását a NAV készíti el és tervezetét online, az Ügyfélkapun keresztül ellenőrzi, akkor is lehetősége van az elektronikus felületen az SZJA 1+1 %-áról rendelkezni 2021. május 20-ig, Ügyfélkapun vagy az alábbi linken keresztül https://eszja.nav.gov.hu/

Amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2021. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

Ha az adóbevallás (elektronikus vagy nyomtatott változatának) EGYSZA jelű lapját használja, erre a nyomtatványra nincs szüksége. Ebben az esetben csak másolja át a Rex Kutyaotthon Alapítvány adószámát (18015676-1-41) és töltse ki adataival a megadott mezőket.

Kérjük, járuljon hozzá, hogy nevét és postai, illetve elektronikus levelezési címét közöljék velünk! Ezen szándékát az erre vonatkozó kockában jelölje „X”-szel, és töltse ki „Az adózó neve” mezőt és „Az adózó postai levelezési címe” és/vagy „Az adózó elektronikus levelezési címe” mezőket. Hálásan megköszönjük Önnek, ha minket választ! Az Ön által megadott adatokat kizárólag a közhasznú tevékenységünkkel kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatásra használjuk fel..

A Rex Kutyaotthon Alapítvány (élet)adószáma: 18015676-1-41

Köszönjük, hogy adója 1%-ával védenceinket támogatja!

Egyéb támogatási lehetőségek

Amennyiben nem áll módjában adója 1%-ával rendelkezni számunkra, önkéntesként, örökbefogadóként vagy támogatóként is segítheti törekvéseinket.

Csekkes befizetés

Amennyiben postai csekket szeretne igényelni, kérjük írjon a rexiroda@rex.hu e-mail címre vagy hívja a 06-1-230-4080-as telefonszámot!

Banki átutalás

Nagylelkű adományát átutalással is küldheti védenceink megsegítésére:
A Rex Kutyaotthon Alapítvány bankszámlaszáma: 10402283-22802398-00000000 (K&H Bank Rt.)

Online utalás

Köszönjük, hogy támogatja a Rex Alapítvány védenceit! Bármekkora összeggel is segít, felajánlása hatalmas segítség a bajba jutott állatoknak!

Adhatvonal telefonos támogatás

Segítsen egyetlen telefonhívással a bajba jutott állatokon! 

Bayer
Asia Center
Támogatom a rex alapítványt
forinttal!