Kutyasuli

Engedelmes

 

A foglalkozások két szinten, kezdő és haladó, tanfolyami rendszerben folynak Tóth Ferenc Fritz vezetésével.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy hasznos és könnyen elsajátítható legyen bárki számára. A közömbösítés, a behívás, alap engedelmes feladatok, helyben maradás és pórázon vezetés leglényegesebb elemei az alap tanfolyamoknak.

Az órák alatt könnyen elsajátíthatják a gazdik a kutyás élet alap fogalmait, kedvencük a foglalkozáson megtanulják a közös élet fontos pilléreit. Esetleges viselkedési zavarokat egyéni konzultáció keretében segítjük rendezni.
A részvétel feltétele a kutya betöltött 8 hónapos életkora.
A fokozatosság elvét követő oktatás során kutya és gazdája képessé válik egyre bonyolultabb feladatok végrehajtására. A cél, hogy az összhang kialakuljon, és a gazdi megfelelően értelmezni és kezelni tudja kedvence viselkedését, reakcióit. 

A feladatoknál pozitív megerősítés segíti a kutyussal kialakítani a harmonikus munkát. 

Az órára kérjük hozz magaddal: apróra vágott finomságot, sajtot, virslit, főtt húst, stb. Fontos, hogy textil vagy bőr fix póráz és nyakörvvel gyertek. Szükség van még játékra, amivel szívesen játszik kutyusod. Higiénia megtartásához zacsi, oltási könyv. 

 

Őrző-védő foglalkozás:

Kezdő és haladó kutya-gazda párosoknak őrző-védő foglalkozás, ami teljesen egyénileg alkalmazkodik a páros tudásszintjéhez. A foglalkozás keretében a gazdi fejlesztheti kutyája kontrollszintjét és kedvence is fegyelmet tanul a foglalkozás közben. 

A foglalkozás végén megszerzett zsákmány biztos győzelem kedvencünk számára, így a foglalkozás mindenki számára nagy élményt jelent.

 

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!