Plútó

Plútó
kutya
hím
fekete-cser
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2010-05-01
közepes
Állatsziget

Plútó idén májusban töltötte a 12. évét.
Kis túlzással a felét letagadhatná, azt is csak azért, mert a hallása már nem a régi.
Gazdája elhunyt, 2022 januárjában került az Alapítványhoz.
Közepes méretű, kifejezetten szép megjelenésű. Alkalmazkodó kutya, igyekszik pozitívan hozzáállni a változáshoz, amit az élet hozott neki. Bekerülésekor eléggé meg volt zuhanva, de hamar átállt a menhelyi életre.
Hálás, kedves, barátságos, együttműködő. Szereti a simogatást, bújik az emberhez. Pórázt ismeri, szépen sétál, fiatalokat megszégyenítő módon fedezi fel az új terepet. Nem egy belassult öreg róka, az már biztos. Jelenleg egy nyugodt szuka kutyával osztja meg a kennelt, a nagy összhangban a játék is a napjaik része. Ha ugatás van a kennelsoron, ő is beszáll, egyébként csendben elszunyókál a takaróján. Macskákat nem kedveli!
Élete utolsó éveire szeretnék, ha újra gazdás kutya lenne! Ha nem tántorít el Téged az életkora, kérlek jelentkezz érte, nem fogsz csalódni!

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!