Brody

Brody
kutya
hím
barna-fehér
staff keverék
ivartalanítva
nyugodt
2014-07-03
közepes
Állatsziget

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.07.

BEKERÜLÉSÉNEK KÖRÜLMÉNYEI: Illatos útról átvett kutya 

Brody egy 10 éves bull jellegű kan, tehát nem fiatal, rosszul lát és hall. De!!! Van még benne életkedv, hálás a foglalkozásért, egy igazán barátságos, kedves kutya. Nyugodt, a kennelben összegömbölyödve alszik a kis takaróján. Nagyon boldog, amikor kijut a kennelből, ugrabugrál az ember körül, mint egy kiskutya, de szépen megnyugszik a séta alatt.

Emberekkel elsőre is barátságos, hálás mindenért, amit kap tőlünk. A kutyák nem igazán keltik fel az érdeklődését. Ettől függetlenül egyedüli kutyának ajánljuk. 

Szívféreg tesztje sajnos pozitív lett, a gyógyszeres kezelést beérkezésekor elkezdtük, a havi cseppezést leendő gazdája is tudja folytatni. Azóta elvégeztük az ismétlő tesztet, ami negatív lett, így jó úton halad a teljes gyógyulásig.

A melegben hamarabb elfárad. Szívesen költözne akár kertbe is, ha biztosítva lenne számára nyáron az árnyék, télen a meleg, bélelt kutyaház. Családbarát kutya, viszont rossz látása miatt kisgyerekes családba nem ajánljuk, mert feldöntené az apróságokat.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

 --------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

DATE OF ADMISSION: 10.07.2023.

He is a bull and no longer young. But he still has strength, and is grateful for the caring.
Poor guy, full of past injuries, who knows what he's been through. His sad eyes also reveal that not too much good has happened to him in his life so far.
Although he is friendly with people at first, we do not know his relationship with dogs/cats. In any case, we recommend it as a single dog, to an owner who knows the characteristics of the breed.
Unfortunately, his heartworm test was positive, and his drug treatment has ended.
He walks nicely, he gets tired quickly in the heat.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!