Asami

Asami
kutya
nőstény
fekete
Keverék
ivartalanítva
mozgékony
2023-01-05
közepes
Állatsziget

Szurkolók az Állatokért Alapítványtól átvett kutya, eredetileg Füzesabonyban az állomáson kóborolt szegény.

Hozzánk frissen műtve érkezett. Jobb hátsó lábán combcsont fejezést végeztek. Emiatt Asami jelenleg ketrecnyugalomra van ítélve, sajnos még hónapokig. Ezután nagy valószínűséggel gyógytorna lesz neki előírva. Szerencsére használja, terheli a lábát. Ha nem tudnánk mi történt vele, alig vennénk észre járásán a műtét nyomait. Meglepő módon jól viseli a kis helyet és bezártságot, de természetesen neki is az a nap fénypontja, amikor egészségügyi sétára megyünk vele és foglalkozunk vele.
Asami jagd terrier jellegű fiatal lány, így még meglepőbb, hogy a ketrecben viszonylag nyugodtan viselkedik. Séta alatt azért előbújik a terrier vére, de nagyon okos, figyelmes, jól tanítható kutya. Szemeiből sugárzik az értelem, sokszor várjuk, hogy megszólaljon, annyira figyel az emberi kommunikációra.
Ha felépül, minden bizonnyal egy energiabomba lesz, így sportos, következetes gazdit képzelünk mellé!

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!