Támogass MOST! ->
Keresés

Hírlevél feliratkozás

Önkéntesség

A Rex Kutyaotthon Alapítvány munkatársai állatvédelmi, állatmentési munkájuk során rengeteg segítséget kapnak önkéntes segítőktől. A segítségnyújtás lehetőségei sokrétűek, így szinte biztos, hogy valamennyi önkéntesünk megtalálja a neki leginkább testhezálló feladatot.
Alapítványunknál szeretettel várjuk mindazokat akik önkéntes munkájukkal szeretnék támogatni tevékenységünket. 
Önkéntesnek jelentkezhet aki elmúlt 16 éves, de abban az esetben ha a 18. életévét még nem töltötte be, szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. A beleegyező nyilatkozatot a hiánytalanul kitöltött jelentkezési laphoz kell csatolni.
16 éves kor alatt gyermek csak a szülővel együtt, szülői felügyelet mellett segítheti munkánkat és a szülőnek kell önkéntesként regisztráltatnia magát.

Ha Ön is szeretne önkéntesként bekapcsolódni a Rex Alapítvány tevékenységébe, töltse le a jelentkezési lapunkat és juttassa el e-mailen a rexiroda@rex.hu e-mail címre. Kitöltött jelentkezési lapját elküldheti postán vagy nyitvatartási időben (keddtől vasárnapig 10 - 16 óra között) leadhatja személyesen is az állatszigeten (1048 Bp. Ócenárok utca 33.)