Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Számít a
véleményed!

Csekkes befizetés

Önzetlen segítsége a Rex Alapítvány folyamatos működését és bővülését, az állatoknak pedig az életet jelenti! Kérjük, járuljon hozzá az állatsziget további fejlesztéséhez, a Rex Alapítvány működéséhez adományával!

Köszönjük!

Amennyiben postai csekken szeretne igényelni, kérjük írjon a rexiroda@rex.hu e-mail címre vagy hívja a 06-1-230-4080-as telefonszámot!


Átutalás

Adományát befizetheti átutalással: 

A Rex Kutyaotthon Alapítvány bankszámlaszáma:
10402283-22802398-00000000 (K&H Bank Rt.)

Amennyiben anyagi támogatását külföldről intézi, a zökkenőmentes átutalás lebonyolításához kérjük tüntesse fel számla vezető bankunk ún. SWIFT kódját, és IBAN kódját is.

IBAN: HU51 1040 2283 2280 2398 0000 0000

SWIFT KÓD: OKHB HUHB

Ha az adományozási lehetőséggel kapcsolatban bármi kérdése merül fel, kérjük keresse alapítványunk pénzügyi munkatársát a marketing@rex.hu e-mail címen!


SZPONZORÁLÁS

Ha nagyobb összegű, illetve rendszeres adományával, természetbeni juttatásával vagy hosszútávú szponzorálás formájában kívánja felkarolni a Rex Kutyaotthon Alapítvány állatvédelmi szolgálatát, vagy az Állatsziget működtetéséhez, fejlesztéséhez kíván jelentősebb támogatást nyújtani, lehetőségeinkhez mérten egy kölcsönösen előnyös együttműködés formájában igyekszünk meghálálni jóindulatú segítségét.
Évente egyszer, az Állatok Világnapja alkalmából megrendezett rendezvényen (különleges alkalom esetén a támogatás átadásakor) az alapítvány a média széleskörű bevonásával ünnepséget szervez, ahol alapítványunk elnöke a szponzor képviselőjének ún. "Ezüst-, Arany-, ill. Gyémánt-tappancs Oklevelet "nyújt át a nagyvonalú támogatás elismeréseként.
Kiemelkedő támogatóinknak a támogatás mértékétől függően - a Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal kötött egyedi megállapodásalapján - a következő csereszolgáltatást biztosítjuk: 

  • A Rex Kutyaotthon Alapítvány, mint közhasznú szervezet - a támogató részére adókedvezményre jogosító igazolást állít ki a pénzbeni, vagy természetbeni adományozásról.
  • A támogató feltüntetése a Rex Kutyaotthon Alapítvány megjelenő felületein (bemutatkozó brossúrák, kiadványok, Internetes honlap, facebook, épületek, bemutató stand stb.)

A szponzorálási feltételek a szponzor igénye alapján további lehetőségekkel bővíthetők. Amennyiben a szponzorálási lehetőségekről részletesebb tájékoztatást kér, szíveskedjen marketing csoportunk vezetőjét keresni a marketing@rex.hu e-mail címen.


Hagyatékozás

Végtelen szeretet a kutyáknak – Örökhagyás a Rex Alapítvány számára

Hazánkban is egyre többen döntenek úgy, hogy örökhagyással is támogatnak egy fontos ügyet, illetve civilszervezetet. Azonban még így is számos idős, magányos állattartó nem számol azzal, hogy elhalálozása esetén milyen bizonytalan jövő vár kedvencére. Ebben szeretne segíteni a Rex Alapítvány. Mindez elkerülhető, ha végrendeletével előre gondoskodik arról, hogy a magára maradt kedvencét felkarolhassuk. Az Ön kedvencén túl, ezzel számos állat életét mentheti meg, és mindez Önnek semmibe sem kerül! Mi megígérjük, hogy minden forintot az állatok sorsának javítására fordítunk!

Rex Örökös Őrangyal program

A Rex Örökös Őrangyal program egy ingyenes szolgáltatás, amellyel biztosítani tudja, hogy a kedvenceiről akkor is szakszerűen gondoskodjanak, ha Ön már esetleg erre nem képes.
Mi történik a kedvencével, ha a Rex Alapítványhoz érkezik?
Megvizsgálják az állatorvosaink, majd szakképzett kollégák viselik gondjukat.
A lehető leghamarabb próbálunk nekik új, az igényeiknek leginkább megfelelő gazdit találni. Ne feledje, egészséges állatot soha nem altatunk, még idős korban sem! Ha kell, gondjukat viseljük életük végéig. Gondozóink mindent megtesznek, hogy a lehető legkellemesebb életet éljenek.

Miért van szükségünk az Ön segítségére?

A házi kedvenceink rengeteg örömet szereznek nekünk. Feltétel nélkül szeretnek minket és ezért semmit sem kérnek. Ha mindenki olyan kedves lenne, mint a kutyák, nem lenne szükség a Rex Kutyaotthonra sem. Minden évben 600-700 állatkának mégis szüksége van ránk. A munkatársaink fáradhatatlanul dolgoznak, hogy megmentsék, gondjukat viseljék és gazdához juttassák ezeket a gyönyörű teremtményeket.
Az állatorvosi költségek, az állatok rehabilitációja és szocializációja anyagilag igen megterhelő az Alapítványunk számára. És még nem is beszéltünk a több száz – jobb sorsra érdemes – állat élelmezéséről, mindennapi ellátásáról. A Rex Alapítvány nem kap állami támogatást, csak a nagylelkű támogatóink teszik lehetővé, hogy végezhessük áldozatos, soha véget nem érő munkánkat.
Azzal, hogy a Rex Kutyaotthon Alapítványt megemlíti a végrendeletében, megbizonyosodhat arról, hogy mi mindig ott leszünk, hogy segítséget nyújtsunk a bajba jutott kutyáknak – legyenek bárhol és bármikor.

Mi történik, ha már nem tudok gondoskodni a kedvencemről?

Regisztráljon Örökös Őrangyal programunkba. Mi vállaljuk, hogy esetleges kórházi kezelés vagy hosszabb betegség alatt teljes körűen ellátjuk az állatot, kapcsolatot tartunk a gazdival az állat hogylétét illetően.  A program keretein belül lehetőség van elhelyezni a kedvencét az Alapítványunknál egy külön erre a célra dedikált területen. Külön állatbiztosítást is kötünk minden új lakónkra.

Hogyan jelentkezhet az Örökös Őrangyal programba?

Hívja a 1/243-4080-as telefonszámot, írjon e-mailt a marketing@rex.hu-ra vagy jöjjön el állatvédelmi irodánkba, az Állatszigetre (1048, Budapest, Óceánárok u. 33.). A tagsághoz jár egy Örökös Őrangyal igazolvány. (Ez segíthet a kutyusa, cicája elhelyezésében, ha esetleg Önnel történne valami, ami miatt nem képes tovább gondoskodni kedvencéről.)
Ha úgy dönt, hogy hagyatékoz az Alapítványunk számára a végrendeletében, javasoljuk, hogy a félreértések elkerülése érdekében ezt a mondatot iktassa be:
„Szeretném, hogy az elhalálozásom után a birtokomban lévő állatokról a Rex Kutyaotthon Alapítvány gondoskodjon, és/vagy azoknak új gazdát keressen.”
Ezzel nem csak saját kedvence jövőjét biztosítja, hanem számtalan további állaton tud segíteni.

Végtelen szeretet a kutyáknakÖrökhagyás a Rex Alapítvány számára

A hagyatékozás és az Örökös Őrangyal programunk lehetőségeiről alapítványunk készséggel ad szakavatott információt. Hívja a 1/230-4080-as telefonszámot, írjon a igazgato@rex.hu email címre vagy jöjjön el hozzánk az Állatszigetre (1048 Budapest, Óceánárok u. 33.)
 


Önkéntesség

A Rex Kutyaotthon Alapítvány munkatársai állatvédelmi, állatmentési munkájuk során rengeteg segítséget kapnak önkéntes segítőktől. A segítségnyújtás lehetőségei sokrétűek, így szinte biztos, hogy valamennyi önkéntesünk megtalálja a neki leginkább testhezálló feladatot. Alapítványunknál szeretettel várjuk mindazokat akik önkéntes munkájukkal szeretnék támogatni tevékenységünket.
 
Önkéntesnek jelentkezhet az, aki elmúlt 16 éves, de abban az esetben ha a 18. életévét még nem töltötte be, szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. 8-16 éves kor közötti gyermek csak a szülővel együtt, szülői felügyelet mellett segítheti munkánkat és a szülőnek kell önkéntesként regisztráltatnia magát. Kutyasétáltatásnál ez azt jelenti, hogy csak kísérhetik szüleiket, a pórázt nem vehetik át és nincs társpóráz sem.
 
Az önkéntes munka feltétele az önkéntes képzésen való részvétel, ami egy balesetvédelmi oktatással egybekötött két órás elfoglaltság, melynek végén egy jognyilatkozat aláírásával jön létre az önkéntes jogviszony. Fontos, hogy csak e jogviszony meglétével lehet nálunk bárminemű önkéntes munkát végezni.
 
Ha Ön is szeretne önkéntesként bekapcsolódni a Rex Alapítvány tevékenységébe, töltse ki jelentkezési lapunkat "Az önkéntes miben segíthet?" című fül alatt.


On-line átutalás


Adhatvonal

Segítsen egyetlen telefonhívással a bajba jutott állatokon! 

A hívás díja bruttó 500 Ft. Részletek: adjukossze.hu

Az Adhat vonal a Telekom vezetékes -és mobilhálózatából, valamint a Telenor, az Invitel és a Vodafone hálózatából hívható.


2017-es Adhatvonal beszámoló

2017-ben 190.311 Ft támogatás érkezett Önöktől Adhat vonalon keresztül. A szerződés értelmében a telefonszolgáltatók részére átadott díj 10.195 Ft volt. Alapítványunk saját működésére és marketingköltségekre nem használt fel ebből a keretből, azokat más forrásból fedeztük. Az Adhat vonalon keresztül érkező támogatás teljes összegét bajba jutott állatok mentésére, ivartalanítására és az állatok örökbeadásának segítésére fordítottuk.

2016-os Adhatvonal beszámoló

2016-ban 180.674 Ft támogatás érkezett Önöktől Adhat vonalon keresztül. A szerződés értelmében a telefonszolgáltatók részére átadott díj 9.670 Ft volt. Alapítványunk saját működésére és marketingköltségekre nem használt fel ebből a keretből, azokat más forrásból fedeztük. Az Adhat vonalon keresztül érkező támogatás teljes összegét bajba jutott állatok mentésére, ivartalanítására és az állatok örökbeadásának segítésére fordítottuk.

Köszönjük támogatásukat!

Kisállatbiztosítás


Kisállatbiztosítás

Kisállatbiztosítás

Aegon Lakás és Szabadidő Biztosítás Plusz keretein belül köthető. 

Mire jó a kisállatbiztosítás?

A kisállatbiztosítás anyagi segítséget nyújt a szerződésben foglalt események bekövetkezése után kedvence gyógykezelése, műtétje esetén, így enyhítheti a hirtelen felmerülő állatorvosi kiadások terheit. Bármelyik állatorvoshoz elviheti a kisállatot, akinek van államilag elismert állatorvosi végzettsége és működési engedélye.

Milyen eseményekre nyújt fedezetet a kisállatbiztosítás?

A biztosítás térítit a balesetből, betegségből adódó állatorvosi kezelések, műtétek költségeit. A biztosításban a 7. életévét még be nem töltött, micro chippel, kötelező oltásokkal ellátott kutyák, cicák részesülhetnek.

Lakásbiztosítással egybekötve 30% kedvezménnyel tudják igénybe venni. A várakozási idők, kizárások, mentesülések megismerése érdekében a szerződés aláírása előtt kérem, mindenképpen kérje szakmai segítségem!

Számolja ki, milyen költségekre számíthat!

Ha szeretne biztosítást kötni, vagy további információra van szüksége, keressen bizalommal:
Böröcz Hanna
email: borocz.hanna@zengokti.hu
telefon: 0631/781-23-25
 


Téglajegy a Felelős Állattartás Házának megépítéséhez

IRJON ÖN IS TÖRTÉNELMET - VEGYEN TÉGLAJEGYET! 
 
Adjon néhány téglát a Felelős Állattartás Házának megépítéséhez, és írja be a nevét az állatvédelem történelemkönyvébe. Valamennyi kedves támogatónknak, aki legalább 15.000 Ft-tal járul hozzá az Állatsziget új oktatóközpontjának megépítéséhez, elpostázzuk az adományozást igazoló téglajegyet, és nevét feltüntetjük az Állatszigeten megépülô Felelôs Állattartás Házának fogadótermében. 
 
Nagyvonlú adományát a 10402283-22802398-00000000 bankszámlaszámra IDE kattintva online is befizetheti.
 
Köszönjük, hogy egyaránt fontos Önnek a bajbajutott állatok sorsa és a felnövekvô generációk jövôje!
 
A tervezett oktatóközpontról ITT olvashat bővebben.


Köszönjük adományozását


1% adófelajánlási nyilatkozatot szeretnék