Vándor

Vándor
kutya
hím
barna
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2017-08-17
nagy
Rex Kutyaotthon Alapítvány
Vándor vagyok, egy majdnem 4 éves fiatal és energikus kutya srác. Ahogy a nevem is tükrözi sok mindent megéltem már, de a Rex Alapítványhoz kerülésemig jórészt csak rossz tapasztalatok értek.
2020 szeptemberében kerültem a gondozásukba, a Miskolci gyepmesteri telepről fogadtak be. Ez volt eddigi életem első pozitív élménye. De már rohantak is velem az orvoshoz, mert sürgős ellátásra volt szükségem egy hatalmas nyílt seb miatt a nyakamon.
A diagnózis pedig egy gyógyíthatatlan faggyúmirigy betegség. A seb pedig az állandó kellemetlenségből eredő vakarózás miatt keletkezett a nyakamon.
Gondozóim megkezdték az azonnali kezelésem és mindent megtesznek értem a mai napig.
Ám hamar rá kellett ébredniük, hogy 24 órás felügyeletre szorulok, hogy ne vakarjam ki újra a már begyógyult sebeimet❗️Ezt Ők nem tudják biztosítani számomra, ezért keresnek nekem vállalkozó szellemű befogadót.
Jelenlegi kezelésem napi szintű krémezés és gyógyszerezés, valamint heti 2 alkalommal gyógysamponos fürdetés. Szerencsére a kezelésre jól reagál a bőröm, csak arról a fránya vakarózásról nem tudok leszokni. Kérlek tényleg CSAK akkor jelentkezz, ha vállalod minden kezelésem❗️Valamint rendelkezel autóval, hogy el tudj hozni a rendszeres kontroll vizsgálatokra!
Rólam még annyit, hogy rengeteg az energiám és szörnyen makacs vagyok. De alapos fárasztás után, nagyon szépen teljesítek a kutyasuliban is, a feladatokat azonnal és pontosan hajtom végre. Már ha van kedvem... 
Nagyon szeretek bújni és imádom a simit, vakarászást. Tele vagyok önzetlen szeretettel és hálával.
Kérlek segíts, hogy begyógyuljanak a sebeim a nyakamon és a lelkemen egyaránt!
Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!