Shiva

Shiva
kutya
szuka
barna
keverék
nincs ivartalanítva
magas energiaszintű
2021-01-15
közepes
Rex Kutyaotthon Alapítvány

Kedves jövendőbeli Gazdim!

Testvéremmel Buddhával egy erdőben kóboroltunk, amikor ránk talált egy kedves pár, majd az egri menhely kérte elhelyezésünket az Alapítványnál. Sajnos nagyon tetvesek voltunk, amiből már szerencsére teljesen kigyógyultunk. Még rosszcsont vagyok a koromból kifolyólag de ez nem jelenti az, hogy kutyaiskolával ne tudnék egy fegyelmezett, jó kiállású kutyává válni. Nagyon nyitott vagyok, érdeklődök az emberek iránt és ha simiről van szó akkor egyből el is dobom magam. Ha nagyobb leszek nagyon szívesen kipróbálnék egyéb kutyás sportokat de akár az erdőben is jó kiránduló társaddá válnék. 

A szobatisztasággal még nem igazán próbálkoztam, no meg a bútorok fogalmát sem ismerem még. Sok mindent meg kell tanulnom így csak akkor válassz engem ha felkészültél a kölyökkutya örökbefogadásával járó összes izgalmas feladatra. 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a macska nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!