T. Erving

T. Erving
kutya
hím
fekete
keverék
nincs ivartalanítva
mozgékony
2021-06-20
nagy
Rex Kutyaotthon Alapítvány

Kedves leendő gazdim!

Bemutatkozom, a nevem Erving. Kicsiként érkeztem az Alapítványhoz testvéreimmel és a mamámmal. Jelentem, azóta növök mint a gomba. Az egyik kedvenc elfoglaltságom, a játék. Mindig találok valakit, akivel tudok játszani. Amikor épp nem valamelyik tesóm fülén lógok, olyankor vagy nagyokat eszünk, vagy pedig szundítunk egyet összebújva egy gombócban. Igazi kiskutyaként élem az életemet. 
Az álomotthonomat pedig egy házban képzelem el egy jó nagy kerttel. A lakás is megfelel nekem, viszont akkor naponta többszöri sétára lesz szükségem. 
Amikor már egy picit nagyobb leszek, szeretnék majd kutyaiskolába járni, hiszen jelenleg nem értek sok mindenhez, csak a végtelen szeretethez. 
A kutyasportok is vonzóak számomra, habár még nem tudom mit jelentenek. 

Még a szobatisztasággal nem igazán próbálkoztam, no meg a bútorok fogalmát sem ismerem de egy kis türelemmel és határozottsággal ez is javítható lesz nálam. 

Igazából a lényeg, hogy még nagyon kölyök vagyok és még csak most kezdem felfedezni magam körül a világot. Remélem a nagy felfedezéseket egy szerető gazdi mellett végezhetem, aki felkészült a kölyökkutya örökbefogadásával járó összes izgalmas feladatra. 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!