Hilde

Hilde
kutya
szuka
fekete
keverék
ivartalanítva
magas energiaszintű
2020-05-05
közepes
Rex Kutyaotthon Alapítvány
Szevasztok! Hilde vagyok, egy mindig vidám és nagyon aktív, egy év körüli, ivartalanított lány kutyus.
Szeretem az emberek közelségét, séta közben is szorosan melléjük húzódom, bár lehet csak tartok a külvilágtól. A gondozóim szoktak velem labdázni, vagyis próbálkoznak, mert örülnének ha inkább így vezetném le az energiám. Nem is értem mi bajuk, hisz én csak minden nap kidekorálom a kennelem falait. De nem végzek ám félmunkát, padlótól a plafonig mázolok! Vagy éppen bármit felaprítok, ami csak a fogaim közé kerül. Szóval iszonyú sok az energiám és jelenleg iszonyú rosszul hasznosítom. Azt is mondják, hogy szökős vagyok, pedig szerintem csak született fal, szikla, kerítés, rács és létra mászó vagyok. Hány ebtársam is mondhatja el ugyanezt magáról?! Ezért az a kérésem, hogy csak lakásban tartásra fogadjatok örökbe, vagy az első adandó alkalommal meglépek és többé nem talizunk. Az nagyon borzasztó volna...
Az agility-t és a kutyasulit is nagyon sokat emlegetik. Ha Ti tudjátok mit jelentenek ezek, akkor én benne vagyok minden buliban, csapassuk!!
Fontos! Kérjük, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha vállalni tudod az élethosszra való elköteleződést. Ha Hilde nálad szeretett családtag lehet, és költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) kutyádat is vinni akarod, fogod magaddal. Ha gondoskodni tudsz arról, hogy ha veled bármi történik, Hildének akkor is legyen biztonságos és szeretetteli otthona.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!