Harold

Harold
kutya
nőstény
trikolor
keverék
ivartalanítva
magas energiaszintű
2020-09-10
kicsi
Rex Kutyaotthon Alapítvány
Helló-szia-szevasz! Az én nevem Harold. Egy 8-9 hónap körüli terrier keverék vagyok. Körülbelül április végén kerültem a Rex kutyaotthon alapítvány-hoz. Azóta is erősen megoszlik rólam a munkatársak véleménye. Bevallom egy hiperaktív energiabomba vagyok. Mindemellett szeretetéhes, erőszakos és kajla kamasz. Ez a kamaszság és a terrier vérem miatt az én mottóm jelenleg a "csak azért is!".
De nem kell megijedni! Mindezek mellett rendkívül okos is vagyok, csak egymagam nem tudok mit kezdeni a rengeteg energiámmal. Kérlek légy társam ebben. Igénylem a napi 3 nagy sétát. Nem, cseppet sem az udvart! Ott csak unalmamban elkezdenék rosszalkodni. Tehát lakásba szeretnék költözni, egy aktív akár gyerkőcös családba.
Más kutyákkal is jól kijövök, a cicákat nem tudom, de nekem furák és ugatni valóak.
Szóval, ha szeretnél egy igazi energiabombát, aki mellett garantáltan soha többé nem fogsz unatkozni, és még a gyerekeket is lefárasztja. Kérlek ne habozz jelentkezni és talizzunk minél előbb!

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

 

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!