Happy

Happy
kutya
hím
fekete-barna
keverék
ivartalanítva
nyugodt
2010-10-15
nagy
Rex Kutyaotthon Alapítvány

Happy, 9 éves, ivartalanított keverék kan kutya. Gazdája 4,5 év után adta le, szökős természetére hivatkozva. Happy ízig-vérig kutya. A macskákat nagyon nem szereti, a gyerekeket nagyon szereti, más kutyákkal pedig kijön, bár inkább csak a kutyahölgyekkel szemben engedékeny.

Happy aktív életet élő gazdit keres, aki nem csak nagy kerttel és hatalmas szívvel rendelkezik, de rendszeresen közös programokra is magával viszi, lemozgatja, dolgoztatja az agilis ebet. Szökési, kóborlási hajlamának ugyanis csak rendszeres mozgatással, foglalkoztatással lehet gátat szabni.

A kifejezetten jó kiállású, aktív kutya a Rex Kutyaotthonban várja, hogy valakinek a szíve közepe lehessen. És cserébe ő is szívébe zárhassa szeretett gazdáját.

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!