F. Vanil

F. Vanil
kutya
hím
fekete-fehér
keverék
nincs ivartalanítva
mozgékony
2021-03-25
közepes
Rex Kutyaotthon Alapítvány

Sziasztok, Vanil vagyok!

A mamámmal és testvéreimmel 2021.04.26-án érkeztünk az Alapítványba. Még kicsi vagyok és sok mindent meg kell majd tanulnom, így mindenképp kutyaiskolába kell majd járnom. Most még kicsit visszahúzódóbb vagyok de egy kis foglalkozás és szeretet mellett gyorsan rá fogok jönni, hogy milyen jó is az ember közelsége. A rám fordított idődet pedig meg fogom hálálni és igazán jó társad leszek minden izgalmas kalandban.

Nagyon játékos vagyok csak, mint egy igazi kiskutya. A szobatisztaságot azonban, még nem igazán értem, így csak akkor válassz engem ha felkészültél a kölyökkutya örökbefogadásával járó összes izgalmas feladatra. 

Júniustól leszek örökbefogadható de addig is szívesen megismerkednék az álomgazdimmal.

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!