Dexter

Dexter
kutya
kan
tricolor
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2018-05-05
közepes
Ideiglenes befogadó - Kőbánya
Sziasztok Dexter vagyok. Közepes testű, aktív, ivartalanított kan.
2020-ban kerültem a Rex Alapítványhoz, társammal Demivel, mindketten súlyosan bőrbeteg állapotban.
Azóta meggyógyítottak és minden ok velem! Vagyis egy dolog nem, még mindig keresem végleges gazdimat!
Most ideiglenes gazdival élek, akivel nagyon szeretjük egymást. Sajnos, mivel ő ideiglenes, hamarosan el kell válnunk és én nem szeretnék visszamenni a menhelyre.
Ezért együtt, vele és a Rex Alapítvánnyal keressük új és végleges családomat.
Most kőbányán élek egy lakásban és nagyon jól megy minden.
Ha megkapom a napi nagy sétámat, ismerkedhetek és játszhatok más kutyákkal, akkor minden ok, mehet a gazdi dolgozni és én otthon várom nyugalomban. Ez nem volt mindig így, de nagyon hálás vagyok az idimnek, hogy rám szánta az időt és közösen megoldottuk ezt a problémát.
A napi többszöri séta, játék nagyon fontos, mert nagy a mozgás igényem.
Teljesen szociális vagyok, ami a városi életet illeti. Utazom vonaton, villamoson, buszon. Bevallom, hogy a szájkosarat nem szeretem. Volt, hogy megpróbáltam leszedni, de ideiglenes gazdim türelemmel, elmagyarázta, hogy miért nem szabad, így megértettem és már elviselem, amíg kell.
Ahogy már írtam, nagyon szeretek játszani és kiválóan kijövök más kutyákkal, imádom az ismerkedést és idim szerint jól is csinálom. Imádom az embereket és más kutyákat is.
Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem!

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!