Connie

Connie
kutya
szuka
Fekete cser
Jagd Terrier
ivartalanítva
mozgékony
2013-03-01
kicsi
Rex Kutyaotthon Alapítvány
Évek óta éltem gazdáimmal de most visszahoztak a menhelyre költözés miatt. Nem értem engem miért nem vittek magukkal?! Lehet, hogy az volt a baj, hogy már nem látok és ezért nem akartak tovább "vesződni" velem?
Kedves, barátságos kutya vagyok, más kutyákkal is kijövök, mégis, gondozóim azt javasolják, hogy egyedüli kutyaként tartsanak, mert imádok a középpontban lenni. Mivel picit már korosabb is vagyok és a látásom sem a legjobb, szeretnék egy nyugodt, békés családi otthont. Az új helyet is megszokom, csak egy kis segítség kell a kezdeti eligazodásban. Még mindig aktív vagyok, így sétálni is szívesen megyek. Szeretnék mielőbb egy olyan gazdát akinek szeretetére és törődésére életem végéig számíthatok. 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!