Betyár 2

Betyár 2
kutya
hím
sárga
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2016-01-01
nagy
Rex Kutyaotthon

2019. decemberében kerültem az Alapítvány gondozásába. Gazdám Németországba költözött, engem pedig a nagymamára bízott. Sajnos az idős hölgy nem tudott megfelelően foglalkozni velem, sétáltatni engem.
Emberekkel kedves és barátságos vagyok, de más állatokkal nem jövök ki jól (se kutyával, se cicával, de még a madarakat sem kedvelem). Egyedüli kutyaként egy sportos, aktív gazdi mellett érezném jól magam. Meghálálom a törődést, mert, bár a cicákat nem kedvelem, igazából én magam is egy bújós cica vagyok. :) Szeretek játszani, labdázni. Egy kertben érezném jól magam, sok játékkal és kerten kívüli sétával fűszerezve a mindennapjaimat.

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!