Ali
kutya
hím
fehér
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2013-02-01
nagy
Rex Kutyaotthon Alapítvány
Ali vagyok, egy termetes, jó kiállású, kezelhető és fegyelmezhető kutya. Imádok sétálni és az engem sétáltató személyre pedig nagyon odafigyelek. Ám sok jó tulajdonságom közül a legértékesebb a hatalmas szívem, és az azt csordultig betöltő szeretetem.
A pozitív meglepetések kutyája vagyok! (Legalább is gondozóim ezt mondják rólam.) A Rexhez kerülve meglepő gyorsasággal kezdtem megnyílni. Eleinte behúzott farokkal, riadt ebként viselkedtem de hamar egy bízni merő, végtelenül szerethető, gyorsan tanuló jószág lettem, aki ma már valóságos szeretetgombóc. Egy kis séta, gyakorlatozás, néhány dicsérő, kedveskedő szó elegendő, hogy érezzem a szeretetet, és persze rest sem vagyok viszonozni azt. Még a törékeny nőkhöz is alkalmazkodom séta közben - figyelve a rezdüléseimet, és időben kontrollálva engem egy-egy tiltószóval, pórázrántással, még más kutyák jelenlétében is kezelhető vagyok.
Bár már nyolcadik életévemben járok, aktív és igazán tanulékony kutya vagyok - vezényszóra már szépen ülök, fekszek, állok és maradok. A pacsit még tanulom, de az is nemsokára menni fog: Mindig lelkesen várom az újabb feladatokat, hogy kiérdemelhessem a hőn áhított jutalomfalatot, amit egészen finoman el is veszek kézből. Ugyanakkor nem vagyok amolyan dísz eb, a kennelben ugatással védelmezem a saját területem, és minden bizonnyal kiváló házőrző lehet belőlem.

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!