Trufa

Trufa
kutya
hím
v. barna
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2019-04-20
közepes
Állatsziget

Mezőkeresztesről érkezett, ahol betévedt egy tanyára. Előtte hónapok óta járta már a környéket, de jó szó és étel helyett inkább vasvillával és seprűnyéllel „kedveskedtek” neki a környékbeliek. Nem keressük azt a személyt, akinek a „felelős” tartása miatt ilyen helyzetbe került szegény, valószínűleg ő sem kereste soha.

Első ránézésre talán nem fogja meg az embert benne semmi, küllemre átlagos kutya. Minket azonban az első percben levett a lábunkról a jellemével, és nyugodtan ki merjük jelenteni, hogy ő egy szuper eb! Kicsit bátortalan még, de ez idővel alakulni fog. Pórázhoz szokott, kellemes tempóban, szépen sétál. A történtek ellenére bújik, imádja az embert. Nyugodt, türelmes, jó természetű, inkább meghunyászkodó, megfelelni vágyó. Kezdő kutyásoknak is bátran ajánljuk. Szívféreg tesztje sajnos pozitív lett, a gyógyszeres kezelést elkezdtük nála. A további, havi cseppezést a gazdi is tudja majd folytatni.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

He came from Mezőkeresztes, where he wandered into a farm. He had been visiting the area for months before, but instead of good words and food, the people in the area "treated" him with pitchforks and broomsticks.

At first glance, you might not be attracted to anything, he looks like an average dog. However, he swept us off our feet in the first minute with his character, and we can safely say that he is a super lad. He's still a little timid, but that will change with time. He is used to a leash, walks nicely at a pleasant pace. Despite what happened, he hides, he loves people. He is calm, patient, good-natured, rather self-effacing, eager to please. We also recommend it to beginner dog owners. Unfortunately, his heartworm test was positive, and we started the drug treatment for him. The owner will also be able to continue the additional monthly drip.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!