Tequila

Tequila
kutya
hím
fekete
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2021-12-01
nagy
Állatsziget

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.10.05.

BEKERÜLÉSÉNEK KÖRÜLMÉNYEI: Vidékről került a gondozásunkba, ahol láncon tartották, méltatlan körülmények között.

Tequila az óriási testbe bújt kisbárány. Nyüszít, sír, csóvál, ha meglát minket. Szó szerint beborít a szeretetével, ha ránk ugrik. Nincs tisztában az erejével és méretével. Séta alatt egyenlőre loholunk utána, annyira szétfeszíti a felfedezni vágyás, ami nem csoda a láncon töltött évek után.
Oltásait megkapta, és az ivartalanításon is átesett.
Olyan gazdát keresünk neki, aki elbír Tequila hatalmas termetével és családtagként szereti őt.

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

 --------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

DATE OF ADMISSION: 05.10.2023.

CIRCUMSTANCES OF HIS ADMISSION: He came into our care from the countryside, where he was kept on a chain, in unworthy conditions.

Tequila is the little lamb hiding in a giant body. He whines, cries, and waves when he sees us. He literally covers us with his love when he jumps on us. He is unaware of his strength and size. While walking, he is so stretched by the desire to explore, which is no wonder after the years spent on the chain.
He received his vaccinations and was neutered.
We are looking for an owner who can handle Tequila's huge size and loves him as a member of the family.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!