Stitch

Stitch
kutya
hím
tigriscsíkos
francia bulldog
ivartalanítva
mozgékony
2019-06-15
kicsi
Állatsziget

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.07.03.

Illatos útról került hozzánk
Alapvetően egy kedves, ragaszkodó kutya. Annyira nem látszik rajta, hogy zavarná a bezártság, legalábbis hangot nem ad neki. Kifekszik a napra, elszunyókál, ha van lehetőség, jóízűt pancsol a kutyamedencében. Sétálni is szeret, de nem egy túra bajnok. Az orvosi kezeléseket nehezen viseli.
Természetesen gazdi mellett lenne a legjobb neki is, aki tisztában van a bulldog fajtajelleggel.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

DATE OF ADMISSION: 07.03.2023.

Basically a nice, affectionate dog. He doesn't look like he's bothered by being locked up, at least he doesn't voice it. He lays out in the sun, takes a nap if possible, splashes around in the dog pool. He also likes to walk, but he is not a hiking champion. He has a hard time with medical treatments.
Of course, it would be best for him an owner who is aware of the bulldog breed.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!