Star

Star
kutya
hím
zsemle
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2022-06-10
közepes
Állatsziget

Star egy babaarcú kisördög kamasz, aki visszaél az ártatlan megjelenésével. Erőskezű gazdit képzelünk mellé, aki rendelkezik kutyás tapasztalattal, kicsit letöri a szarvait, mert nála erre mindenképp szükség lesz. Vele egykorú kutyákkal domináns. Tele van energiával, amit rosszul használ. Játékkal és falattal is nagyon jól motiválható, értelmes, tanulékony. A kutyaiskola az ő esetében elengedhetetlen.

Jelenleg egy 2 év körüli, szintén pörgős ivartalanított kan kutya társával osztja meg a kennelt. Kapcsolatuk viharos, de összességében „zsák a foltját” szituáció az övék.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

Star is a baby-faced little devil teenager who takes advantage of his innocent appearance. We imagine a strong owner next to him, who has experience with dogs, who will break his horns a bit, because he will definitely need this. He is dominant with dogs of his own age. He is full of energy, which he uses badly. He can be very well motivated with games and snacks, he is intelligent and educational. Dog school is essential for him.

He is currently sharing the kennel with a 2-year-old, also energetic, neutered male dog companion. Their relationship is stormy, but on the whole, theirs is a "get it together" situation.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!