Solar

Solar
kutya
hím
vörös-fehér
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2020-03-01
közepes
Állatsziget

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2024.03.01.

BEKERÜLÉSÉNEK KÖRÜLMÉNYEI: egy kutyagyűjtögetőtől hoztuk el, ahol nagyon sok kutya volt egy rakáson, többsége teljesen antiszociális

Solar egy 2 év körüli kan kutya. Hosszú ideig egyáltalán nem kommunikált az emberrel. Több hét kellett, hogy az ember közeledésére ne meneküljön el rögtön. Aztán ahogy telt az idő, megszokta a napi rutint, már várja a reggelit, vacsorát, sokkal érdeklődőbb. Persze még rengeteg tennivaló van vele. Akiket megismer, azt idővel a bizalmába fogja fogadni. A sétákat már élvezi. Fokozatosan ismertetjük meg vele a világot, hogy a saját tempójában tudja feldolgozni az ingereket. Úgy tűnik jó a taktika, napról napra nyit felénk és egyre jobban elfogadja az embert. Sőt, már bújik, kéri és élvezi a simogatást. 

Nyugodtabb családban tudjuk őt elképzelni, kisgyerek mellé ezért egyelőre nem ajánlanánk.

Sajnos szívférges, de a gyógyszeres kezelését már elvégeztük. A havi szintű cseppezést a gazdi otthon is tudja majd folytatni.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!