Snickers

Snickers
kutya
hím
Tricolor
Keverék
ivartalanítva
nyugodt
2022-04-01
nagy
Állatsziget

 

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.11.06.

BEKERÜLÉSÉNEK KÖRÜLMÉNYEI: Illatos útról átvett kutya.

Küllemre az egyik legszebb kutyánk jelenleg. Mint egy igazi Teddy mackó. 

Eleinte nem volt barátságos, kellett neki pár nap, amíg megszokta az új környezetét.

Mostanra már bízik bennünk, várja a foglalkozást. Ügyesen sétál, nem rángatja a pórázt. 

Oltásai rendben vannak, ivartalanított, szívféreg negatív.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

 --------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

DATE OF ADMISSION: 06.11.2023.

He is one of our most beautiful dogs at the moment. Like a real Teddy bear.
At first he was not friendly, it took him a few days to get used to his new surroundings. By now, he already trusts us and is looking forward to the session. He walks nicely, does not pull on the leash.
His vaccinations are in order, he is neutered and heartworm negative.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!