Sherlock

Sherlock
kutya
hím
sárga
tacskó jellegű keverék
ivartalanítva
mozgékony
kicsi
Állatsziget

Sherlock július elején, vidékről érkezett Alapítványunkhoz, egy másik kutyatársával együtt. Mindketten gazdás kutyák voltak, de egész nap az utcán csatangoltak. A helyi jegyző pedig megelégelte ezt az állapotot, és nem adta vissza a felelőtlen gazdának őket.

Sherlock egy fiatal tacskó keverék kan.
Bújós, imádja a simogatást, ilyenkor az egész testével levakarhatatlanul nyomul.❤
Tanítható kutyus, kint a szabadban minden érdekli őt, de figyelme sokszor dekoncentrált, nagyjából 5 másodpercig tartó. ????
Séta alatt aktív, a pórázt még húzza, de eddig vélhetően nem is pórázon, a gazdi mellett rótta a köröket a faluban, így ez érthető. Kifejezetten igényéli az ember közelségét és a foglalkozást, ennek hiányában unalmának hangot ad.
Más kutyákkal érdeklődő, hasonló méretű kutyával szoktatható, cicával való viszonya jelenleg ismeretlen. Első kutyás és kisgyerekes családba is ajánljuk, ám kizárólag benti tartással.

 

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!