Sharp

Sharp
kutya
hím
fekete
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2020-06-19
közepes
Rex Kutyaotthon Alapítvány

2021. áprilisában érkeztem a Rexhez Miskolcról, meglehetősen rossz állapotban voltam. Bőrbetegség miatt sok szőrhiányos terület volt a testemen, de hála a gyógykezelésnek és gondozóim kitartó munkájának immáron egészségesen várom leendő gazdimat.

Elsősorban jó ha tudod, hogy szocializációm eléggé hiányos, főleg a többi kutyával, ezért erre nagy hangsúlyt kell fektetni a jövőben. Kutyasuliba mindenképpen járni kell velem, nem csak azért hogy jó kapcsolatunk legyen, hanem azért is, hogy levezessem a sok energiámat. Emellett szeretnék nagyokat sétálni, felfedezni a világot Veled.

Emberekkel jól kijövök, bár a kisgyereket és az időseket lehet felborítanám nagy örömömben, ezért erős fizikum kell hozzám és határozott jellem. Nem első kutyásnak való eb vagyok, külön előny ha van tapasztalatod a fajtámmal.

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

 

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!