Rexi

Rexi
kutya
hím
fekete-cser
németjuhász jellegű
ivartalanítva
mozgékony
2020-01-01
nagy
Állatsziget

2022 decemberében érkezett hozzánk, kórosan soványan, láncon tartott kerti kutya volt. Szegény még a tálat is megette volna, de azóta rájött, hogy itt rendszeresen megkapja, ami az eddigi életéből kimaradt: ételt, foglalkozást, sétát. Mára szépen kikerekedett, elérte a megfelelő testsúlyt. A szőre is visszanyerte csillogását és a kedve is egyre jobb, ahogy kinyílik előtte a világ. Sajnos szívféreg tesztje pozitív lett, de gyógyszeres kezelését elvégeztük és az ivartalanítása is megtörtént. Nehezen viseli a bezártságot, ezért mielőbbi szocializációra lenne szüksége. Ideiglenes befogadók jelentkezését is várjuk! Feszegeti a határokat, ami a kutya és ember közötti erőviszonyokat illeti. Ha úgy érzi, hogy felülkerekedhet a másikon, akkor ezt meg is teszi. Az első ilyen esetnél szigorúan tisztázni kell, hogy ki a főnök, és ezt követően nem harcol. Szétszórt, a figyelmét le kell kötni.

Fajtaismerő, határozott gazdát szeretnénk találni számára. Rexi már 6 éves, de csak most kezdődne számára az Igazi élet. Kizárólag egyedüli kutyának ajánljuk. Gyerekes családoknak nem ő a megfelelő választás.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

He came to us in December 2022, he was a sickly skinny garden dog kept on a chain. The poor  dog would have even eaten the bowl, but since then he realized that here he regularly gets what was missing from his life until now: food, occupation, a walk. Today, he has rounded out nicely and has reached the right weight. His fur has also regained its luster and his mood is getting better as the world opens up to him. Unfortunately, the heartworm test was positive, but we treated him with medication and he was neutered. He has a hard time being confined, so he needs socialization as soon as possible. We also welcome applications from temporary hosts! He pushes the limits when it comes to the power relations between dog and human. If he feels he can overpower the other, he will. In the first such case, it must be strictly clarified who is the boss, and after that he does not fight. He's distracted, and sometimes needs to be distracted.

We would like to find a breed-savvy, determined owner for her. Rexi is already 6 years old, but real life would only begin for her now. Recommended for single dog owners only. She is not the right choice for families with children.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!