Ola
macska
nőstény
fekete
európai rövidszőrű
ivartalanítva
mozgékony
2020-04-25
közepes
Ideiglenes

Olának hívnak, egy 2020 áprilisi születésű cicalány vagyok, fiú testvéremmel a gödi Duna partról érkeztem. Erős csontozatú, nagytestű cica vagyok.
Ideiglenes befogadóm Bambusznak becéz, mert a kezelésre szoruló szemem miatt olyan bambán tudok nézni. Igen, sajnos az egyik szemem folyamatos kezelésre szorul, napi többszöri szemcseppezés életem végéig, hogy ne romoljon a szemem állapota. Sajnos a cicák bizonyos százaléka hajlamos a szembetegségre, pechemre én pont ide tartozom. Ettől függetlenül teljes életet élek.
Nyugodt cica vagyok, imádok az egyik puha párnáról a másikra feküdni. ????
Van azért játékos oldalam, az ideiglenes testvér cicákkal olykor kergetőzünk, bunyózunk, de nem durván, csak levezetjük az energiát.
Igénylem az emberek társaságát, magamtól megyek "házhoz" a simogatésért, amit hangos dorombolással köszönök meg.
Ha nem ijedtél meg szemcseppezésem miatt, kérlek válassz engem! Átlagos fekete cicának tűnök, de egy egyéniség vagyok. És hogy kicsit átköltsem a híres slágert, ez a mottóm:8 óra szunyóka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás! ????

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a macska nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!