Nazgul

Nazgul
kutya
hím
fekete-fehér
husky jellegű
ivartalanítva
magas energiaszintű
2020-07-17
közepes
Állatsziget

Bemutatkozik Nazgul, a covid karantén egy újabb áldozata. Ő egy 2 éves, impozáns megjelenésű husky heterokróm szempárral.
Vidékről mentettük, ahol az eddigi életét láncon töltötte, kevés szocializációval. Az emberekkel mégis jól kommunikál, kedves és nyitott. Velünk az első perctől fogva barátságos, közvetlen kutyus. Ugyanakkor, a fajtájából adódóan az energia szintje is végtelen. A kennelben pörög, kijutva a pórázt erősen húzza. Sok nevelést eddig nem kapott, a szabályokat most kezdi megismerni. Séta közben a világra nyitott, érdeklődő. Tanulékony, így idővel remek kutya válhat belőle, a kellő nevelés rászánása után. 
Az esetében fontos kiemelnünk, hogy következetes vezetőre van szüksége ahhoz, hogy megtanulja a helyes sétát, és az együttélés szabályait is. Így fajtaismerő Gazdi jelentkezését várja, aki kutyasuliba is fog járni vele, és tisztában van a kutya fizikai és mentális igényeivel.
Nazgul tesztje szívféregre pozitív lett, a gyógyszeres kezelését megkezdtük.
Kinti/benti, vagy benti tartással fogadható örökbe, kert esetében szökés biztos kerítés és állandó kinti felügyelet mellett tartózkodhat csak.

 

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!