Manó

Manó
kutya
hím
fekete-cser
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2019-06-16
kicsi
Állatsziget

BEKERÜLÉSÉNEK DÁTUMA: 2023.07.20.

Manó eleinte nagyon le volt fagyva mindentől és mindenkitől. Összehúzva kuporgott a kennelben hetekig. Látszott rajta, hogy retteg, nem érzi jól magát egy ilyen környezetben, ahol egész nap erős kutyaugatást hall. A sétát sem élvezte először, de aztán sokadik alkalommal már láttuk rajta, hogy kint kicsit oldottabb.
Manó egy kistestű, fiatal, ivartalan, oltott kan kutya. Nagyon szeretné lecserélni a kennelt egy otthonra és egy kanapéra. Őt tényleg megviselik a zajok, az ugatás, nem nagyon tud ilyen körülmények között nyugodtan létezni.
Szeretnénk számára egy türelmes gazdit találni, aki otthon folytatná Manóval, amit mi elkezdtünk. Félénk természet, de jóindulatú, nem kap oda, nem harap a számára extrém kényelmetlen helyzetekben sem.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!