Makaó

Makaó
kutya
hím
barna
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2014-08-10
nagy
Rex Kutyaotthon Alapítvány

Sziasztok!
Makaó vagyok, egy nagyszívű, bundás mackó. Nagyon szeretem az embereket, egyből eldobom magam, főleg ha hasvakarásról van szó! Olyan gazdit szeretnék magamnak, aki fel tudja venni a tempót velem, ugyanis nagyon aktív, pörgős vagyok. Nagy testem és szertelenségem miatt kisgyermek és idős gazdi mellé nem vagyok való, így inkább egy sportosabb, jó fizikumú örökbefogadót keresek. 
Mindenképp szeretnék járni majd kutyaiskolába, hogy fegyelmezettebb legyek. 
Eredetileg kertben éltem, azonban unalmasabb napjaimon útra keltem. Szívesebben laknék következőnek házban, egy meleg, puha kutyaágy társaságában. A kertet pedig felügyelettel használnám, vagy pedig a szökésbiztos kerítés biztosítaná, hogy ne kezdjek egyéni felfedezésekbe a környéken. 

Amit még fontos rólam tudni, hogy sajnos nagyon szeretem a tálamat, ha kell be is védem! Ez azonban kezelhető, és könnyedén elküldhető vagyok a tálamtól. Kézből kicsit kajlán de szépen veszem el a jutalomfalatot, csak az a fránya tál az én mumusom. 

 Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!