Lord

Lord
kutya
hím
csokoládé
sinka jellegű
ivartalanítva
magas energiaszintű
2021-09-02
közepes
Állatsziget

Lord 2 éves, sinka jellegű, közepes testű, ivartalanított kan kutya. Gyönyörűen világító szeme és különleges színe mindenkit azonnal elvarázsol.
„Gazdája” mostanra megunta és le akarta lövetni, ideiglenes befogadója csak láncon tudta tartani, így került hozzánk. Szerencsére nincs elidegenedve az embertől, teljesen közvetlen, nyitott és befogadó a tanításra. A kennelből kiszabadulva rendezetlenül kezdi a sétál, de hamar ráhangolódik a partnerére, és pár perc múlva már nagyon is élvezetes vele a közös mozgás.
Elevensége ellenére gyorsan és könnyen tanul, minden pozitív megerősítésre nyitott. Más kutyákkal érdeklődő, vehemensen játszana. Az ételét bevédi! Magas az energiaszintje, de még könnyen fárasztható, mert minden új neki. Az emberekkel kedves, kiköveteli a szeretetet és a foglalkozást. Aktív, rutinos kutyás családot/gazdit keres. Kutyaiskolába járási kötelezettséggel fogadható örökbe. 

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

Lord is a 2-year-old, ham-like, medium-sized, neutered male dog. His beautifully luminous eyes and special color immediately enchants everyone.

His "owner" got bored by him and wanted to shoot him, his temporary host could only keep him on a chain, so he came to us. Fortunately, he is not alienated from people, he is completely direct, open and receptive to teaching. After being released from the kennel, he starts walking in an unorganized way, but he soon adjusts to his partner, and after a few minutes it is very enjoyable to move together with him.

Despite his liveliness, he learns quickly and easily, and is open to all positive reinforcement. He is interested with other dogs, doesn’t play violently. He protects his food! His energy level is high, but he still gets tired easily because everything is new to him. He is kind to people, requires love and attention. He is looking for a family/owner with an active routine. He can be adopted with the obligation to attend dog school.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!