Lara

Lara
kutya
nőstény
zsemle
keverék
ivartalanítva
magas energiaszintű
2022-07-15
közepes
Állatsziget

Pörgős természetű, combcsont műtétje után szépen használja a lábát. Bull típusú keverék, aktív gazdi mellé való. Valami vadászkutya biztosan lehet a felmenői között, hiszen séta alatt folyamatosan a földön az orra, minden korábban ott hagyott nyom érdekli. Még ivaros, de ivartalanítására hamarosan sor kerül.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

Quick, uses her legs well after femur surgery. Bull-type mix, for active owners. She is still neutered, but she will be neutered soon.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!