Joker

Joker
kutya
hím
fekete-cser
Jagd jellegű terrier
ivartalanítva
magas energiaszintű
2021-04-01
kicsi
Állatsziget

2022 áprilisában Újpest kertvárosi részén találták. Rótta az utcákat, megtalálója nem tudta megtartani, így behozta Alapítványunkhoz.
Joker nevéhez méltóan egy igaz bohóc. Jó kedvű, barátságos, vidám teremtés.
Egész nap képes a pörgésre, de ez nem csoda, mert ereiben jagd terrier és foxterrier vér folyik. A nap 24 órájából ő 25 órát képes pörögni, így nehezen viseli már most a kennel szűkösségét.
Plüss kutya külsejű, kisebb méretekkel rendelkezik és már nem is fog nagyobbra nőni.
Erős személyiség, tudja mit akar. Nem tudja elviselni az unalmat, testi és szellemi lefárasztásra van szüksége.
Fajtájából adódóan figyelembe kell venni vele született vadászösztönét, így amennyiben a  leendő gazdijelölt macskával, hörcsöggel, nyúllal osztja meg az életét, ezzel is számolnia kell.
Összességében, ha a fent leírtak nem tántorítják el a jelentkezőket, és valaki szeretné felpezsdíteni az életét, és egy percre sem szeretne unatkozni, Joker az ideális választás! 

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!