Hugó

Hugó
kutya
hím
tigriscsíkos
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2020-02-11
közepes
Állatsziget

Első találkozáskor bizalmatlan, ám határozott kiállással és néhány jutalomfalattal hamar megnyílik. A bizalmát azért ezzel még nem lehet elnyerni, az hosszabb folyamat. Azután viszont egy bújós kis szeretetgombóccá válik. Magas az energiaszintje, de nem hiperaktív típus. Nagyon szépen sétál pórázon, nem húz, nem rángat, utána órákig elalszik a helyén, nyugodtan várja a következő alkalmat, hogy emberrel lehessen. A lakásban élés alapjait egykor ismerte, ezen a kennelben töltött idők valószínüleg rontottak, de ez a tudás kevés gyakorlással is hamar vissza szerezhető. Más kutyákra vehemensen reagál, de figyelme viszonylag könnyen elterelhető. Kizárólag egyedüli kutyának ajánlott. A macskákat vadul kergeti. Gyerek mellé nem ajánljuk. Az orvosi kezeléseket és a szájkosarat nehezen viseli.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

Distrustful at first meeting, but opens up quickly with a firm stance and a few reward bites. However, to win his trust is a long process- so do not get discuraged. Once earned, he turns into a cuddly little ball of love. He has a high energy level, but is not the hyperactive type. He walks very nicely on a leash, doesn't pull, doesn't drag, then falls asleep in his place for hours, calmly waiting for the next opportunity to be with a human. A completely clean room! He reacts violently to other dogs, but his attention can be easily distracted. Only recommended for single dog owners. He chases cats wildly. Not recommended for children. He has a hard time with medical treatments and a mouthpiece.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!