Holló

Holló
kutya
hím
fekete
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2017-01-01
közepes
Állatsziget

Bár fekete és viszonylag átlagos megjelenésű, nála a belső értékek duplán számítanak.
Első perctől fogva nyitott az emberek közeledésére, nagyon szereti a simogatást és a közös tevékenységeket. A kenneljéből egész nap pacsikat osztogat. Élvezet vele a séta, nem húz, nem rángat, a szembejövő kutyákra sem reagál, végig az emberre figyel. Szívesen költözne akár macska mellé is, a számára diszkomfortos helyzeteket elkerüli, nem támad. Szívférgesen került a gondozásunkba, gyógyszeres kezelése megtörtént, a havi cseppezést pedig már a leendő gazdi is tudja majd folytatni. Kutyás sportokra alkalmassá tehető, gyerek mellé is mehet. Kezdő kutyásnak is bátran ajánljuk.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

Although he is black and has a relatively average appearance, his inner values count twice.

From the first minute, he is open to the approach of people, he loves petting and joint activities. He distributes treats from his kennel all day. It is a pleasure to walk with him, he does not pull, he does not react to oncoming dogs, he always pays attention to people. He could even move in next to a cat. He avoids uncomfortable situations and does not attack. He came into our care with heartworm, and was treated with medication. The future owner will be able to continue the monthly drips. Can be made suitable for dog sports, can also go with children.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!