Hógolyó

Hógolyó
kutya
hím
sárga, fekete maszkos
keverék
ivartalanítva
magas energiaszintű
2021-08-06
nagy
Állatsziget

Hógolyó december elején, egy vidéki lepra-tanyáról került az Alapítvány gondozásába, 2 testvérével együtt. A tesók azóta szerető gazdira találtak, Hógolyó viszont még mindig vár. 
A tesóival a legnagyobb békességben nőtt fel nálunk, kiegyensúlyozott, stabil idegrendszerű, értelmes kuytusok lettek. A 3as alomból Hógolyó a legnagyobb testű, legaktívabb, egyben a leginkább embercentrikus kölyök.
Rendkívül tanulékony, figyelmes, a személyisége még alakítható. Jutalomfalattal könnyű motiválni, a kutyafuttatóban pedig egyszerű lemozgatni, mivel barátságos minden, nem domináns kutyatársával. A pórázt séta elején húzza, de pár perc múltán felhagy ezzel.
A sok jó tulajdonság ellenére Hógolyó jelenleg is rácsok között él. Akik aktívan követnek minket, tudják, gazdisodott ő is május végén, de alig egy hét múltán visszahozták a menhelyre. Hógolyót ez  kissé megviselte lelkileg, pedig tudjuk, ilyen esetben nem ő a hibás. Ő csak kutyaként viselkedett, türelmet és tanítást várva, mielőtt az ember változást remélne tőle.
Nem lesz magától szobatiszta, és ha magára hagyják minden előzetes foglalkozás nélkül, bizony ki fogja borítani a szemetest. Nem azért,  mert rossz kutya, hanem azért, mert le szeretné foglalni magát valamivel. Ezer módja lett volna ezen 'problémák' kiküszöbölésének, a gazdái mégis a menhelyre visszavitelt választották. Ami, mint tudjuk, nem valódi megoldás.
Tehát Hógolyó jelenleg is Rexes, és a végleges álomgazdit keresi. Igazán megérdemli, hiszen csodaszép, nagyon értelmes és rendkívül ragaszkodó kutya. Szerintünk Ő egy ajándék.❤
Több kutyás és kisgyerekes családba is ajánljuk,  kutyaiskolába járási kötelezettséggel. Kertes házba költözne kinti- benti kutyusként, sok közös játékkal, kirándulással és minőségi kutya-gazdi idővel

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!