Gino

Gino
kutya
hím
zsemle
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2009-01-30
nagy
Rex Kutyaotthon

Gino 2021 februárjában került be Alapítványunkhoz. Egy telep őrkutyája volt, de foglalkozás hiányában folyamatosan szökött, ezért végül lemondtak róla.
Nagy testű, idős kutya, aki külseje alapján ijesztő és egyben szép, de valójában egy nagyon jó természetű kutya. Konfliktus kerülő, nyugodt, elmolyolós.
Sok törődést korábban nem kaphatott, bánatos arckifejezése mindent elárul. A mai napig kicsit önbizalom hiányos, nem érti, ha valaki becézgeti, simogatja, de elfogadja és jól esik neki. Kicsit olyan magának való "csacsi, öreg medve". Más állatokkal, főleg nyugodt kutyákkal hamar összeszoktatható. 
Szeret sétálni, van még benne erő, bár az ízületei már elég rozogák sajnos. Hallása sem a régi már.
Szeretnénk, ha utolsó pár évét életében először egy meleg lakásban, szerető gazdi mellett tölthetné.

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!