Dina

Dina
kutya
nőstény
Fekete, fehér jegyekkel
keverék (bull típusú)
ivartalanítva
mozgékony
2017-11-01
közepes
Rex Kutyaotthon Alapítvány

Eddigi életem nem alakult túl fényesen, láncon tartott kutya voltam, akit miután gazdáim elköltöztek csak a szomszédok etettek. Bekerülésem után elég bizalmatlan voltam, nem nagyon akartam kapcsolatot teremteni, nem érdekelt semmi. Aztán lassan megtört a jég, gondozóim nem adták fel és kihoztak ebből az állapotomból, most már bárkivel szívesen elmegyek sétálni aki elég erős hozzám.

Imádok labdázni, a csomózott kötelet kergetni és más kutyákkal játszani, ez utóbbi igazi ritkaság egy láncon tartott bull típusú kutyánál, de én már csak ilyen különleges vagyok. Amikor izgatott vagyok és nagyon fel vagyok pörögve gyakran röfögve veszem a levegőt, de ne ijedj meg tőlem, nincsen semmi baj.

Olyan gazdit keresek, aki kellően sportos hozzám, készen áll megtanítani engem az együtt élés szabályaira és sok ideje lesz velem foglalkozni, hogy lefárasszon fizikailag és mentálisan is.

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!