Cirip

Cirip
kutya
hím
fehér alapon fekete foltos
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2021-03-01
közepes
Állatsziget

Cirip közepes méretű, kedves, gyönyörű egyedi mintázatú kutya. Nagyon nehezen viseli a bezártságot, pörög egész nap a kennelben. Bármennyit etetnénk, a bezártság okozta stressz miatt nem hasznosul a táp a szervezetében, ezért jó lenne számára mihamarabb egy igazi  gazdi. Igényli az ember közelségét! Szépen sétál pórázon, érdeklődően figyeli az embert. Aktív gazdit szeretnénk számára találni, aki gondoskodik lefárasztásáról fizikailag és mentálisan. Egy ilyen társ mellett Cirip hamar megtanulná helyesen beosztani az energiáit, hogy otthon már csak pihenhessen.

 

Fontos! Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) a kutyádat/macskádat, mint egy másik családtagodat viszed magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, neki akkor is legyen biztos otthona.

--------------------------------------------------------ENGLISH VERSION BELOW------------------------------------------------------------

Cirip is a medium-sized, kind, beautiful dog with a unique pattern. It is very difficult for him to bear confinement, he spins all day in the kennel. No matter how much we feed him, due to the stress caused by confinement, the food is not useful in his body, so it would be good for him to have a real owner as soon as possible. He requires human proximity! He walks nicely on a leash and watches people with interest. A non-teasing type that can be used with dogs. We would like to find him an active owner who will take care of his physical and mental fatigue. With such a companion, Cirip would quickly learn to allocate his energies correctly so that he could just relax at home.

 

Important! We ask that you apply as an adopter only if you are committed for life and are a responsible pet owner, for whom the dog is not a garden ornament, but a member of the family. You agree to take your dog/cat with you when you move just like another member of your family (either abroad, from a garden to an apartment, or to another sublet). You ensure that if anything happens to you, it still has a safe home.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!