Casey

Casey
kutya
nőstény
ordas
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2020-10-30
közepes
Állatsziget

Casey története megérintő és végtelenül szomorú, hiszen még sosem tartozhatott senkihez igazán. Ez valahol törést okozott számára, a szemeiben sokszor látni a múltja súlyát.

2021 őszén érkezett az Alapítványhoz vidékről, ahol láncon tartva hozta világra 3 kölykét a fagyos pusztában. A kezdeti megpróbáltatásokat mindannyian túlélték, és a kölykei azóta gazdira is találtak általunk.
Casey viszont bennragadt. Nem cuki kölyökkutya, 2 év körüli bull típusú keverék. Messze van a fajtatiszta és divatkutya kategóriáktól is, ordas mintájú, és nagyon bull kiállású. Egyáltalán nem agresszív, viszont jó házőrző hajlama miatt kennelen keresztül minden idegent megugat. Ezek miatt a gazdisodási esélye igen csekély, és a gazdijelöltek nem is adnak pont neki egy lehetőséget, hogy Casey megmutathassa, milyen is a lelke igazán.
Casey az elején valóban tartózkodó az emberrel, de ha kiismerte, ragaszkodik és bújik hozzá. Határozott kezekben nem önfejű és nem domináns sem emberrel sem más kutyákkal séta közben. Szépen sétál, figyel az emberre.  Teljesen kezelhető, stabil kiskutya, aki csak megértésre és társaságra vágyik.  Tanítható, kérésre ül, fekszik és palánkot mászik. Mindent az emberért tesz. Egyemberes kutya, így egy rutinos vezetőt szeretne maga mellé.
Sokat ázott-fázott a múltban magányosan, elfelejtve, egyedül. Olyan gazdira van szüksége, aki visszaadja a hitét abban, hogy ő értékes kutya és igenis számít. Jelenleg ezt még sokszor Casey nem hiszi el magáról. Bízik, de csak az esélytelenek nyugalmával. Viszont ha valaki Caseyt választaná, ő garantáltan hálás lenne érte.
Egyedüli kutyaként költözne aktív gazdihoz, aki magával viszi minden közös kalandba, és eljár vele kutyasuliba is. 


 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!