Candy

Candy
kutya
szuka
sárga, maszkos
keverék
nincs ivartalanítva
mozgékony
2021-10-22
közepes
Állatsziget

Anyát (Casey) egy vidéki udvaron láncon tartották, ilyen körülmények között születtünk. Egy hónaposak lehettünk, amikor bekerültünk az Állatotthonba. Sokan drukkoltak nekünk, és a környezetváltozás is az előnyünkre vált: fűtött helyet kaptunk, mama speciális tápjával mi is nagyokat ettünk. Az emberközelséget is hamar megszoktuk, a tesóim és én is nagyon barátságosak, bátrak vagyunk!
Ez már lassan két hónapja volt és azóta is csak növök, mint a gomba. Hármunk közül én vagyok a legkisebb és legszerényebb. Emiatt tesóim sokszor elnyomtak, ezért még nem mindig tudom hol a helyem a rangsorban. Ám imádunk nagyokat játszani és minden mozgást heves csaholással jelzünk, mint a nagyok. Eleinte picit visszahúzódó vagyok, de egy kis simi és szeretgetés után vérbeli öleb leszek.
Sajnos már volt incidensem másik kutyussal, amit én kezdeményeztem, ezért gondozóim szerint a kutyaiskola erősen ajánlott az esetemben. Továbbá megtanuljam a gazdival való együtt élés alapszabályait, valamint szépen sétáljak pórázon (bár ezzel most sincs nagy gond). Apropó séta, igénylem a napi többszöri sétát és nem szeretnék csak egy kerti dísz lenni. Amint megkedvelek egy két lábút, szeretnék állandóan a közelében lenni, bent a házban kertbe kijárással vagy egy lakásban is akár.

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!