Brúnó

Brúnó
kutya
hím
fekete-cser
erdélyi kopó jellegű keverék
ivartalanítva
magas energiaszintű
2019-08-20
nagy
Állatsziget

Brúnó az egyik legújabb lakónk. Ő egy csodaszép, fiatal, eleven kan kutya erős erdélyi kopó jelleggel.
Nagyon energikus, a mozgása könnyed és sportos, vele a kirándulás, futás és biciklizés remek közös program lehet. Igényli is az efféle lefárasztást, no meg a szellemit is, mivel végtelenül okos, tanulékony. Szereti a figyelmet és minden eszközzel ki is vívja magának. Imádja az embereket, kivétel nélkül mindenkit.
Unatkozni viszont nem szeret, olyankor hangos ugatásra és rombolásra viszi az energiája.
Olyan kutyákkal szoktatható, akik viselik a lendületes közeledését, de tiszteletben tartják a határait. Alap engedelmes feladatokat már ismer, de a pórázt még erősen húzza, a helyes sétatempóra még nem érzett rá.
Magas energiaszintű kutya, alapos lefárasztás után sem az egy helyben nyugodtam fekvő típus. Neki folyamatos feladat és mozgás kell. Nem adjuk kizárólag egy kertbe zárva, nem adjuk házat őrizni sem. Teljes értékű családtagként viszont annál nagyobb örömmel! Brúnó sok közös kutya-gazdi programot, kutyasulit, kirándulást és kalandot szeretne, egy határozott, következetes Gazdi oldalán. Hol vagy, Gazdi? ❤

 

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!