Betyár

Betyár
kutya
hím
barna
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2016-10-01
közepes
Rex Kutyaotthon Alapítvány

Boxer keverék, kan kutya vagyok. 2019. március 3-án kerültem a Rex Alapítvány gondozásába. Az én gazdám is elhunyt, a család többi tagja pedig nem akart foglalkozni velem. Na nem azért mert annyira nehéz eset lennék, de tény, hogy aktív, mozgékony kutya vagyok, aki szereti felfedezni a körülötte lévő világot.  Olyan gazdit szeretnék, aki hasonlóan aktív mint én és szívesen járna velem kirándulni, szívesen sportolna velem együtt, sőt, még kutyasuliba is elvinne, hogy a már megtanult alapengedelmességi feladatokat gyakorolni tudja velem. A képeimen is láthatod, hogy mindig vidám, kedves, barátságos természetű kutya vagyok, aki egy kis fetrengésbe és mókába mindig benne van!
Egyetlen egy aprócska hátrányom, amiért még mindig itt vagyok, hogy jobban szeretek az emberekkel játszani, mint más kutyákkal, mert nagyon megválogatom kivel barátkozom, de hát nektek embereknek sem szimpatikus mindenki.

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!