Bella

Bella
kutya
szuka
fekete-cser
keverék
ivartalanítva
magas energiaszintű
2020-11-04
közepes
Állatsziget

Bella egy nagyszerű kutya, így egy hozzá hasonlóan nagyszerű Gazdit szeretne. Közepes/nagy testű, sportos, emberrel végtelenül kedves, fiatal (1 éves) szuka. Rengeteg energiája van, amit le kell kötni, épp ezért minden szeretetért, sétáért végtelenül hálás. Ragaszkodó, megfelelni vágyó kutya, akinek kellő türelemmel és jó szóval meg lehet tanítani mindent.
Érdeklő és kíváncsi, de az új dolgok, idegen kutyák és emberek láttán elsőre izgatott viselkedéséből következeteséggel gyorsan kizökkenthető. 
Eleven, de tanulni vágyó és fejlődésre nyitott. Olyan gazdit keres, aki mindennél jobban szereti, emellett tisztában van fajtajellegéből és korából adódó magas energiájával, és szívesen viszi magával sportolni, kutyasuliba, kirándulni.
Ki lesz az,aki segít Bellának felfedezni a világot és megmutatja neki, milyen a boldog gazdis élet?

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!