Banja

Banja
kutya
hím
fekete
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2020-03-01
közepes
Állatsziget

Bajna 2021 szeptemberében Füzesabonyból érkezett gondozásunkban, gazdája korábban meghalt.
2 éves, kistestű ivartalan kan kutyus, rendkívül összetett személyiséggel.
Aki elsőre megpillantja, vagy megközelíti, egy esetlen, visszahúzódó és rebbenékeny kutyát lát. Valóban, Banja az idegenekkel bizonytalan. Pórázon bárkinek kiadható sétálni, de nem kedveli a hirtelen mozdulatokat vagy ha valaki fölé hajol. Ilyenkor odacsípni is hajlamos. Van egy öntörvényű, neveletlen oldala, megválogatja, hogy kiket enged közel magához. Nem viseli jól, ha hirtelen be akarják őt borítani az emberek a szeretetükkel.
Nála a fokozatosság a lényeg és a folytonos figyelem. De ha eljut vele az illető odáig, hogy megismeri milyen is ő valójában, hamar rájön, hogy ez csak a felszín. Akiben bízik, azzal Banja egy életvidám, ragaszkodó személyiség, igazi minden lében kanál típus, eleven és izgága. ❤
Beérkezése után teszteltük szívféregre, mely sajnos pozitív lett. Gyógyszeres kezelése már megtörtént, most már "csak" havi szinten cseppezzük őt és reméljük hamarosan már csak a múlté lesz a szívféreg az ő esetében is.
Határozott és következetes gazdit szeretnénk neki, ellenkező esetben hamar a gazdi fejére fog nőni. Kisgyerekes családba nem ajánljuk, rövid szőre miatt kizárólagosan benti tartással fogadható örökbe. 

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!