Amy
kutya
nőstény
ordas
keverék
ivartalanítva
mozgékony
2020-01-01
közepes
Rex Kutyaotthon Alapítvány

Ránézésre igazán szép és kedves kutyahölgy vagyok, ami valóban igaz, mélyen belül, de a látszat teljesen ne tévesszen meg. Az újfehértói gyepiről kerültem a Rex Alapítvány gondozásába, ezért korábbi életemről semmit sem lehet tudni, de az biztos, hogy életemet eddig izoláltan élhettem (láncon, vagy kennelben) és még az sem kizárt, hogy bántalmaztak is. Bekerülésem pillanatában gondozóim napokig nem is láttak, annyira féltem, rettegtem mindentől, de hála kitartó munkáinknak és a töretlen foglalkozásuknak, ma már egész könnyedén pórázra vehető vagyok. Eleinte krokodilforgásszerű vergődésem helyett, mostanra már felemelt farokkal sétálok, azonban bizalmam továbbra sem teljes.
Még mindig nagyon sok foglalkozásra és rehabilitációra szorulok, de egy pár finom falatért, már könnyedén nyitok, megkörnyékezek bárkit, de azért az idegenek még ne közelítsenek meg engem.
Ha úgy érzed, hogy elég türelmes és kitartó vagy ahhoz, hogy örökké szóló társat nevelj belőlem, emellett távol élsz a várostól és magad mellett a házban tartanál engem, akkor ne habozz jelentkezni értem! Hidd el, hogy sokszorosával fogom meghálálni!

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!